Beurzen; een zegen voor iedereen!

Vele van u hebben al regelmatig een of andere beurs bezocht. Vooral vakbeurzen zijn dan natuurlijk in trek. U ziet er vaak de laatste nieuwe trends op uw vakgebied, spreekt al uw (potentiele) leveranciers weer eens, ontmoet er vele collega’s en bekenden en last but not least, u kunt kennis maken met FD Plaagdierpreventie.

Ja, ook wij staan met enige regelmaat op vakbeurzen. Vooral agrarische beurzen, maar ook op horeca en logistieke evenementen zijn we regelmatig aanwezig. Zo hebben we ook weer een stand op de LIV te Venray van 24 tot en met 26 februari 2015.

Voor ons zijn de redenen om deel te nemen bijna dezelfde als voor u als bezoeker:
Ook wij zien op deze manier de laatste trends in uw vakgebied, we spreken diverse leveranciers die ook bij u over de vloer komen, we ontmoeten uw collega’s en bekenden, maar uiteindelijk gaat het ons maar om een ding:

FD Plaagdierpreventie wil graag kennis maken met u!

We willen u vertellen waarom wij de agrarische sector zo belangrijk vinden, we willen u vertellen waarom wij besloten hebben om te certificeren voor IKB Pluimvee, we willen u vertellen hoe u om moet gaan met de nieuwe wet en regelgeving op het gebied van rodenticiden, we willen u vertellen welke mogelijkheden wij nog steeds hebben om uw bedrijf ongediertevrij te houden. Uiteraard beantwoorden we ook al uw vragen met veel plezier.

Kortom wij hebben u van 24 tot en met 26 februari nogal wat te vertellen. Het enige dat u daarvoor hoeft te doen is ons te bezoeken in hal no 2, stand no 298. Kom eens langs en maak kennis met onze kennis van de agrarische sector. U bent welkom van 13.00 tot 22.00 uur. Voldoende gelegenheid lijkt me dat. Onze medewerkers zijn er klaar voor.

De vakbeurs, Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV) Venray geldt als hét platform voor agrarische ondernemers uit de intensieve veehouderij in zuid en Oost Nederland. Uiteraard zijn ook de bezoekers uit Duitsland en België op deze zeer centraal in het gebied van de intensieve veehouderij gelegen beurs meer dan welkom.

Wij ontmoeten u dan ook graag op de LIV te Venray van 24 tot en met 26 februari 2015

Landbouwdagen Intensieve Veehouderij logo

 

Adres: De Voorde 30 te Venray
Openingstijden van 13.00 tot 22.00 uur
Stand 298 in hal 2

Tot dan!

Team FD Plaagdierpreventie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>